top of page
Masha_pic_small.jpg

KOZLOVSKAYA MARIA (KOZLOVSZKAYA MÁRIA)

Önismeret, Érzelmi intelligencia, Interkulturális kommunikáció, Kreativitás, Vezetésfejlesztés, Sokszínűség és Befogadás (D&I), Csapat együttműködés fejlesztés

Cserediákként jöttem Moszkvából Budapestre és más külföldi diákkal együtt elkezdtem megismerni a magyar kultúrát és a magyar nyelv elsajátítását. Az életem egyik legfontosabb, felejthetetlen és különleges tapasztalata volt az, amikor egy kollégiumban laktunk és egymás kultúrájáról is tanultunk. Életre szóló barátságok alakultak ott és nagy részt azért vagyok ma az akivé váltam. Később magyar nyelven közgazdászként végeztem nemzetközi kommunikáció szakon, ami az igazi kihívás volt és büszkeséggel töltött, hogy sikerült.
Multinacionális környezetben több, mint 10 évet dolgoztam és különböző munkakörökben kipróbáltam magam: rádió műsorvezető asszisztensként, ENSZ menekültügyi kommunikációs és rendezvényszervező munkatársként, befektetési alap és banki elemzőként illetve regionális csapat vezetőként. Ezek mellett tréningeket tartottam (kommunikáció fejlesztésről, vállalati képzések befektetési banki tevékenységről és M&A-ról, stb.) Ez volt a kezdete annak, hogy tréner lettem.
Trénerként az a vágyam, hogy tudatosság-szakértő legyek, aki kaput nyit a változás, a növekedés felé és támogatja az embereket az "aha" pillanatokban, az önismeret, az öntudatosság, az önelfogadás és fejlődés felé vezető úton.
Jelenleg leginkább az önismeret és az öntudatosság fejlesztésére fókuszálok. E kettőn kívül az érzelmi intelligencia, az interkulturális kommunikáció, a sokszínűség és befogadás (D&I), a kreativitás, a vezetésfejlesztés, illetve a csapat együttműködés fejlesztés területeivel is foglalkozok.
Az emberek fejlesztése a szenvedélyem és arra törekszem, hogy az életem, a munkám és a tanulmányaim során felhalmozott tapasztalatokat és tudást alkalmazzam ezen a területen minél több formában.
HiSchool-ban az boldoggá tesz, hogy azt, amit nem kaptam anno, amikor leginkább szükségem volt ra, adhatom másoknak - támogatást diákoknak abban, hogy azon az úton induljanak el, ami az övék.

bottom of page