top of page

SZABÓ TAMÁS

Egyéni coaching

Amikor befejeztem a középiskolát, nem nagyon tudtam, merre tovább; kellene egy diploma, valami jó szakma, de jó lenne pénzt is keresni már. Végül a Közgázra mentem és bankár lettem, banki üzleti/értékesítési területen dolgoztam különféle vezetői pozíciókban. Éreztem, hogy jó lenne mással is foglalkozni és a bank mellett elvégeztem Szegeden a pszichológiát, a BME-n pedig munka- és szervezet szakpszichológusi diplomát szereztem. Pár éves vállalkozói kitérő után (HR tanácsadás álláskeresőknek, stresszmenedzsment) már újra bankban dolgoztam, ahol öt éve vagyok tréner, emellett coachinggal foglalkozom.
Lehet, hogy már érzed, hogy mivel szeretnél foglalkozni, de biztos akarsz lenni a dologban. Az is lehet, hogy tanácstalan vagy, mert annyi irányba el lehet indulni, annyi jó lehetőség van: vállalkozást csinálni, pénzt keresni, egyetemre menni is jó buli, de megéri-e? Szüleidre hallgass vagy a barátaidra - és Te hol vagy a képben? Egy dolog biztos: előbb-utóbb valamilyen döntést hoznod kell.
Ebben a döntésben szeretnék neked segíteni coaching beszélgetésekkel. Ha benne vagy, én kérdezgetni foglak és neked gondolkodnod kell a válaszokon - közben pedig új ötleteid lesznek, vagy magadtól rájössz egy megoldásra. Bill Gates szerint mindenkinek kell egy coach - márpedig akkor neked is.

Szabó Tamás.JPG
bottom of page