Így hódítottam meg a világot egy croissant-tal
Mi köze van egy croissant-nak a nemzetközi sikerhez? Hogyan vált egy egyszerű péksütemény a világ egyik legnagyobb étkezési trendjévé? Az előadásban megosztom veletek a saját történetemet: hogyan építettem fel a Freyja márkát Budapestről Bécsbe, és miért hiszek abban, hogy egy croissant a tökéletesség keresésének kulcsa. Készülj fel egy inspiráló útra a pékség világába, tele szenvedéllyel, kreativitással és persze – rengeteg croissant-tal!
10:30-11:10
QBF09
Társadalom
BME Q
Ismerd meg az előadót:
Dormán Péter
A Freyja - the croissant story alapítója és vezető pékje vagyok. Tíz éve foglalkozom pékséggel, és elkötelezetten törekszem a tökéletességre. Budapesten 6 éve, Bécsben idén nyitottunk saját üzletet és konyhát, a jövőben tovább szeretnénk terjeszkedni külföldre.
Pályafutásom Londonban indult, egy ipari pékségben, majd a kézműves pékségek világa ragadott el. A külföldön megszerzett tapasztalat alapozta meg a vállalkozás sikerességét. Máig képes vagyok átutazni a világot, hogy új ismeretket szerezzek, a croissant készítés megszállottja lettem. A célom mindig is a kiváló minőség és a nemzetközi színvonal elérése volt.