top of page

Így hódítottam meg a világot egy croissant-tal

Mi köze van egy croissant-nak a nemzetközi sikerhez? Hogyan vált egy egyszerű péksütemény a világ egyik legnagyobb étkezési trendjévé? Az előadásban megosztom veletek a saját történetemet: hogyan építettem fel a Freyja márkát Budapestről Bécsbe, és miért hiszek abban, hogy egy croissant a tökéletesség keresésének kulcsa. Készülj fel egy inspiráló útra a pékség világába, tele szenvedéllyel, kreativitással és persze – rengeteg croissant-tal!

10:30-11:10

QBF09

Társadalom

BME Q

Ismerd meg az előadót:

Dormán Péter

A Freyja - the croissant story alapítója és vezető pékje vagyok. Tíz éve foglalkozom pékséggel, és elkötelezetten törekszem a tökéletességre. Budapesten 6 éve, Bécsben idén nyitottunk saját üzletet és konyhát, a jövőben tovább szeretnénk terjeszkedni külföldre.
Pályafutásom Londonban indult, egy ipari pékségben, majd a kézműves pékségek világa ragadott el. A külföldön megszerzett tapasztalat alapozta meg a vállalkozás sikerességét. Máig képes vagyok átutazni a világot, hogy új ismeretket szerezzek, a croissant készítés megszállottja lettem. A célom mindig is a kiváló minőség és a nemzetközi színvonal elérése volt.

bottom of page