top of page
Image by Javier Allegue Barros

A LEGJOBB TÁMOGATÓK SZÍNPAD

08:30-12:30

ÁTALAKULÓ FELVÉTELI RENDSZER

A Corvinus oktatási rektorhelyettese mesél az új felvételi követelményekről és a Corvinuson várható szabályokról, majd a PwC menedzsere javasol stratégiát arra vonatkozóan, tanárként hogyan érdemes erre a változásra felkészülni

Színpadon: 8:30-9:15

szanto-richard_dr.jpg

SZÁNTÓ RICHÁRD – CORVINUS OKTATÁSI REKTORHELYETTES

letöltés.jpg

SZALAI KRISZTINA - PWC

A MOTIVÁCIÓ LÉNYEGÉNEK TUDATOS HASZNÁLATA AZ OSZTÁLYTEREMBEN ÉS A DIÁKOK PÁLYAORIENTÁCIÓJÁBAN

Színpadon: 9:30-10:15

_DSC6226.jpg

NÁSZTOR PÉTER, ENGAME

A motiváció lényegének tudatos használata az osztályteremben és a diákok pályaorientációjában

DIÁKPROJEKTEK ÉS PÁLYAEDUKÁCIÓ: KIHÍVÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK

Színpadon: 10:30-11:15

Pálvölgyi Lajos.jpg

PÁLVÖLGYI LAJOS

Milyen kihívásokkal küzd napjainkban az életút-támogató pályaorientáció a gimnáziumokban? Milyen jó gyakorlatok, új megoldások születnek az önismeret, a pályaismeret és a releváns kompetenciák fejlesztése terén? Mire jó egy diákprojekt, és hogyan segítheti a pályaedukációt? Miként lehetnek a tanulók már ma is részesei egy projektnek? Mit üzent John Dewey, amikor azt mondta, hogy „az oktatás nem az életre való felkészítés; az oktatás maga az élet”?

A COACHING BY DRAWING™ MÓDSZER
HOGYAN HASZNÁLHATJUK A MÓDSZERT A KARRIERÉPÍTÉS SORÁN?

Színpadon: 11:30-12:15

Járdán_Tamás_HVG_foto.JPG

JÁRDÁN TAMÁS

A coachingszemlélet nagyszerű segítség lehet a karrierépítés során is. Számos kutatás támasztja alá, hogy a vizuális élményen, például rajzoláson keresztül jelentősebb hatást tudunk elérni, mint csupán szavakkal. A módszer megalkotói a könyvükből adnak ízelítőt. Olyan eszközökről beszélnek, amelyek az önfejlesztést vagy a karrierút következő állomásának elérését támogathatják. Járdán Tamás stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach. Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Elkötelezett buddhista gyakorló, VI. danos dzsúdómester.

bottom of page