top of page
Image by Javier Allegue Barros

LEHETŐSÉG SZÍNPAD

Inspiráló interjúk

08:30-12:30

#EGYÜTTALEGJOBBAK - CORVINUS

Színpadon: 8:30-9:15

DR. PATRICK BOHL, MOLNÁR DÁNIEL, CSÁKI CSILLA

Az előadáson a Budapesti Corvinus Egyetem képzéseiről, ösztöndíj lehetőségeiről, nemzetközi lehetőségeiről és az egyetemista életről hallhattok. Ez követően a DSG, a Budapesti Corvinus Egyetem Német Nyelvű Gazdálkodástudományi Képzési Központja mutatja be tevékenységét, akik szoros együttműködésben vannak a Passaui Egyetemmel. Végül pedig Molnár Dániel a Jövőt Építők Generációja Egyesület (JÉG) képviseletében tart előadást „Mi mindenre ad választ a közgazdaságtan?” címmel.

BÍRÓSÁGI TÁRGYALÓTERMEK ÉS AMI MÖGÖTTÜK (ELŐTTÜK ÉS UTÁNUK) VAN

Színpadon: 9:30-10:15

Fulop_Tamas_ugyved_1_edited.jpg

DR. FÜLÖP TAMÁS - JOGGER PROGRAM

Ismerd meg az igazságszolgáltatás mindennapjait ügyvédi szemmel!

ÉLET A MAGYAR SÖRFORRADALOM UTÁN

Színpadon: 10:30-11:15

Tihanyi Fülöp.jpg

TIHANYI FÜLÖP - SÖRFŐZŐ MESTER

A sör az emberiséggel egyidős, itthon mégis csak néhány éve robbant be a minőségi gastro kultúrába. Pár évvel a magyar kisüzemi sör forradalom után hol tart ma a minőségi sörgyártás itthon, és milyen lehetőségei vannak egy, a szakmában elhelyezkedő pályakezdő fiatalnak. Ezeket a témákat járjuk körbe Tihanyi Fülöppel, aki az akkori Szent Istán Egyetem élelmiszermérnök Karán Sör és Szeszipari szakirányon végzett, és azóta számos magyar kisüzemi sörfőzdében fordult meg laborostól kezdve üzemvezető beosztásban. Megismerkedünk a sörfőzés alapanyagaival, készitésével, és a hozzá szükséges alapvető kompetenciákkal.

PÁLYAVÁLASZTÁSI WORKSHOP

Színpadon: 11:30-12:15

Jazmin_Toth.jpg

TÓTH JÁZMIN - CASE SOLVERS

Bizonytalan vagy hol tanulj tovább? Szeretnél megismerkedni egy olyan eszközzel, ami segíthet strukturálni a gondolataidat és lehetőségeidet? Akkor csatlakozz a Case Solvers pályaválasztási és problémamegoldó workshopjához, ahol Laura esetén keresztül először megtanulhatod hogyan használd az opciós fát, majd lehetőséged lesz ezt a saját helyzetedre is felírni. Várunk szeretettel!

bottom of page