top of page
pexels-wendy-wei-1190298 (1).jpg

JÖVŐ SZÍNPAD

Inspiráló interjúk

08:30-12.30

MI ÉS AZ AI

A mesterséges intelligencia minket szolgál, vagy mi vagyunk a szolgák?

MM_Tilesch_Gyorgy_20210504_005_fit_focuspointcut_600100010x314100010_edited.jpg

DR. TILESCH GYÖRGY - MESTERSÉGES INTELLIGENCIA-SZAKÉRTŐ

08:30

A világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője, a washingtoni Fehér Ház MI-etikai munkacsoportjának tagja, cégvezető, tanácsadó és író. Tíz éve él az Egyesült Államokban tanácsadóként dolgozott már többek közt a Microsoftnak és a NASA-nak is. Kiborgok leszünk mind, vagy az emberarcú AI diadalmaskodik?

20211119_111436_hischool_edited.jpg

DR. VERES DÁNIEL – KUTATÓORVOS

Position/Role

Általános orvosként végzett a Semmelweis Egyetemen 2013-ban. A SOTE-n egy csapat kutatóval professzora szobájából egyenesen egy saját cég alapításához vezetett az út. Cégével bejutottak a Bayer gyógyszercég start-up accelerator programjába. A mesterséges intelligencia használatával a gyógyszerkutatás forradalmasításán dolgozik.

KRÍZIS A FELHŐBEN ÉS A FÖLDÖN

Hogy lehet felkészülni egy háborúra, amit a kibertérben vívnak majd? És mit tehet az, aki az igazságosabb és fenntarthatóbb élelmiszer-elosztásért küzd?

20211119_165447_hischool_edited_edited.jpg

DALMADI JÚLIA - ÉLELMISZER-FUTURISTA 09:13-09:27

Élelmiszer-futurista vállalkozó. élelmiszeripari szereplők globális hálózatával felvértezve dolgozik egy fenntarthatóbb jövő megteremtésén. Élelmiszeripari innovációs mesterszakos tanulmányai óta a Future Food Institute nagyköveteként tevékenykedik, számos oktatási projektet tervez és valósít meg, tavaly pedig a közösségi programok igazgatója lett. Legújabb projektjének célja a körkörös megoldások bevezetése a jelenlegi közép- és kelet európai élelmiszer szektorba. Első upcycled élelmiszeripari termékük Ételmentő márkanév alatt júliusban került piacra Magyarországon.

kkkrrr_edited.jpg

KRASZNAY CSABA - KIBERVÉDELMI SZAKEMBER 09:28-09:44

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, kutatási témája a kiberbiztonság. Jelenleg az egyetem Kiberbiztonsági Kutatóintézetének intézetvezetője. 2011-ben az "Év Útmutató Biztonsági Szakemberének" választották. Kiberbiztonsági témákban az egyik legtöbbet foglalkoztatott médiaszakértő Magyarországon. Önkéntes munkája során a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésben általános és középiskolákban tart órákat a gyermekeknek és a szülőknek a biztonságos internethasználatról.

CSELEKEDJ, VEZETŐKÉNT

Bárkiből lehet vezető, de nem mindenki lesz jó vezető.  Íme két példa arra, hogy kell vezetőként cselekedni, majd vezetővé válni - két egészen eltérő területen.

unnamed.jpg

NYERS BALÁZS - OPERATÍV ÉS STRATÉGIAI VEZETŐ 09:44-09:58

Balázs 13 évvel ezelőtt support engineerként kezdte meg pályáját az SAP-nál. Szerinte úgy válhat valakiből vezető, ha a munkája során képes megmutatni, hogy vezetőként is megállja a helyét. Kinevezése előtt az SAP Labs Hungary egyik legnagyobb létszámú részlegét, a vállalat zászlóshajóját jelentő, felhőszolgáltatásokon dolgozó csapatot irányította.

254606258_10222868818662209_1036820843495598649_n_edited.jpg

BODÓ VIRÁG - VÁLLALKOZÓ PEDAGÓGUS 09:54-10:08

Pedagógus végzettséggel nem csak egy út rajzolódhat ki az ember előtt. Hogy miként lehet egy nemes hivatásból egyre sikeresebb üzletet építeni, és menet közben beletanulni a vállalatfejlesztésbe, arra a BabyGarden Daycare Családi Bölcsi és Miniovi megálmodója, tulajdonosa és vezetője, a magyar Mary Poppins egy valódi, inspiráló példa!

IGAZ SZEREPEK

Önazonos kommunikáció, ami átüti a zajt!

m20_portre_PDG_v5_edited.jpg

DR. PINTÉR DÁNIEL GERGŐ - KOMMUNIKÁCIÓS SZAKEMBER

Jelenleg a BioTechUSA vállalati kommunikációs vezetőjeként, a Media 2.0 Communications alapító-ügyvezetőjeként, illetve a Budapesti Metropolitan Egyetem és az Independent Media Education Center oktatójaként dolgozik. Az elmúlt tizenkét évben márkaépítési, stratégiai PR és krízistanácsadói feladatokat látott el több tucat közintézmény, nagyvállalat és IT start up megbízásából.
Gondoltad volna, hogy akkor végzi jól a kríziskommunikációs munkáját, ha nem is hallasz róla?

cropped-levai-richard-online-marketing-szakerto.jpg

LÉVAI RICHÁRD - ONLINE MARKETING SZAKÉRTŐ

Sokan úgy ismerik, mint az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája, több marketing könyv szerzője, a Liftup Kft. ügyvezetője és egyik tulajdonosa. 2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntetett ki. Első volt a Facebook Marketing Partner programban a magyar szakértők közül, később pedig az elsők között szerezte meg a Digital Marketing Institute Social Media Specialist minősítését.
Érdekes, hogy építész végzettséggel hamar pályát váltott és őlett a közösségi marketing egyik legismertebb szakmai szereplője.

kopek-janka-original-174747.jpg

KOPEK JANKA – SZÍNMŰVÉSZ

Kopek Janka 2014-ben diplomázott a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán, színész szakon. A Vígszínházban töltötte szakmai gyakorlatát, és 2014-ben a társulat tagja lett. 2012-ben
részt vett Robert Wilson nyári programján, a Watermill Centerben, New York-ban. Színház, film, nemzetközi projektek és műsorvezetés teszi ki mindennapjait.

Kiteljesedni, egy kiszámíthatatlan hivatás szerelmeseként.

bottom of page