top of page

FEHÉR TILLA

Egyéni coaching

Egykor közgazdászként diplomáztam. 9 éven át dolgoztam adótanácsadóként nemzetközi cégeknél, ebből 2 évig egy kis csoportot is vezettem. Ekkortájt kezdett el érdekelni az önismeret, és az, ahogyan a testemet tudom használni önmagam megismerésére és határaim kitágítására, különböző mozgásmeditációkon és a tantra jógán keresztül. A tudatos mozgás szeretete vezetett Indiába, ahol aztán 9 hónapon át utaztam, ismerkedve az idegen kultúrákkal és önmagammal.


Nekem pár év terápia, sok-sok mozgás és ez a 9 hónapos utazás kellett ahhoz, hogy a saját utamat kezdjem járni itthon is, a hétköznapokban is. Hazatérésem után kezdtem el hivatásszerűen főzni (elvonulásokon, workshopokon), cikkeket írni (pl.: Zöldbolt, TrustChain), és pár évvel ezelőtt jelent meg az életemben a coaching, megoldásfókuszú szemléletben, amiben a testtudattal kapcsolatos tapasztalataimat is előszeretettel alkalmazom.


Miben tudok segíteni neked? Talán segíthetek tisztábban látni, hogy merre vezet a te utad most és milyen erőforrásaidra támaszkodhatsz ezen az úton. Talán segíthetek egy új nézőpontból tekinteni magadra és a lehetőségeidre. Talán segíthetek abban, hogy a lehetőségeket lásd ott, ahol eddig korlátokat láttál. Ha megszólítanak téged ezek a sorok, keress!

_1010218_edited.jpg
bottom of page